De wijnwereld van Vicky

De wijnwereld van Vicky

Kopbrekers en smaakspinsels

Wijnproeven is pure nostalgie. Wie heeft het me nog niet horen zeggen? Intussen is mijn mapje “hersenspinsels” ook nostalgisch geworden. Ik schrijf al langer dan ik aan mijn website viconsult.be sleutel, en ik laat de frustratie varen.
Veel over wijn nagedacht. Op onbekend terrein begeven. Wie wil, mag meevaren op deze stuimige wateren van eindeloze verbazing.
Over meevaren gesproken:
zie www.griekswijnlandschap.viconsult.be

Sigaar

De eerste keerPosted by Vicky Corbeels Wed, May 21, 2014 13:14:23

17 mei 2014. Afgelopen zaterdag kleurde het zonnige Brussel als een regenboog. De Gay Pride animeerde de straten met jingles, uitroeptekens en een bonte mensenmassa. We hadden zin in een sigaar en de enige winkel in de buurt was de Davidoff in de Noordgalerij. Een waardige niet-Habano sigaar had ik zelden gedegusteerd: dit was het moment. Op de boorden van het Vismarktwater rookten we een Zino Platinum en een Nicaragua Robusta en ze waren perfect. De Zino bleek lekker sappig en fijn, de Nicaragua had het cederhout in het kokertje elegant geabsorbeerd. Genieten voor een vol uur, voor we de Belle Equipe binnenstapten voor smakelijke on the spot geprepareerde pizza. Brussel kan te genieten zijn…  • Comments(1)//wijnwereld.viconsult.be/#post2