De wijnwereld van Vicky

De wijnwereld van Vicky

Kopbrekers en smaakspinsels

Wijnproeven is pure nostalgie. Wie heeft het me nog niet horen zeggen? Intussen is mijn mapje “hersenspinsels” ook nostalgisch geworden. Ik schrijf al langer dan ik aan mijn website viconsult.be sleutel, en ik laat de frustratie varen.
Veel over wijn nagedacht. Op onbekend terrein begeven. Wie wil, mag meevaren op deze stuimige wateren van eindeloze verbazing.
Over meevaren gesproken:
zie www.griekswijnlandschap.viconsult.be

Lone soul

De eerste keerPosted by Vicky Corbeels Wed, May 21, 2014 12:54:44

Niemand is lone soul in het wijnwereldje. Je zet je eerste passen als enkeling en komt meteen in een universum terecht. Liters vocht en meters proeftafels met ontelbaar veel lippen die zich aan het glas zetten. Er wordt gepraat en geanalyseerd, vergeleken en gespuwd. Sommigen blijven stil en sommigen nemen anderen op sleeptouw. Dat laatste doe ik nu ook, omdat ik mijn eerste meesters zo dankbaar ben dat met mij te hebben gedaan. Vijf jaar na de beslissing om me in de wijn te verdiepen, maak ik nog veel “eerste keren” mee. Daarover moet het ook maar eens gaan. Want expertise is een levenswerk, nooit af, gelukkig. (december 2013)  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.